Items where Author is "Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Other
Number of items: 27.

Article

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2024) Aktivitas Pengujian Skripsi Kintan. Aktivitas Pengujian Skripsi Kintan.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2021) PENGARUH VARIASI TEPUNG SAYURAN PADA KERIPIK TORTILA (The Effect of Addition Variation Vegetables Flour on Characteristics Tortilla Chips). JURNAL AGERCOLERE VOL. 3(1) 2021: 14-20 FAKULTAS PERTANIAN - UNIVERSITAS ICHSAN GORONTALO.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2021) The study of addition variety of vegetable flour on physical characteristics of tortilla chips (turnitin score). Journal of Physics: Conference Series.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2020) Karakteristik Kimiawi Camilan Keripik Tortilla Dengan Substitusi Sayuran Hijau. Indonesian Journal of Agricultural and Food Research Vol 2 No 1 (2020), 21 - 32.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2020) The study of addition variety of vegetable flour on physical characteristic of tortilla chip. journal of physics.

Other

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2024) Aktivitas Pembimbingan Akademik. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2024) Aktivitas Pembuatan Bahan Ajar-Ingredien dan Bahan Tambahan Pangan. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2024) Aktivitas Pengajaran-Ingredien dan Bahan Tambahan Pangan. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2024) Aktivitas Pengajaran-Kimia Dasar I. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2024) Aktivitas Pengajaran-Pangan Fungsional. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2024) Aktivitas Pengajaran-Praktikum Kimia Dasar. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2024) Aktivitas Pengajaran-Regulasi Pangan dan Jaminan Mutu Halal. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2024) Aktivitas Pengajaran-Satuan Operasi I. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2024) Aktivitas Penguji Skripsi Kintan Nuryantini. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2023) Aktivitas PPMPS THP. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2023) Aktivitas Pembimbingan Akademik. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2023) Aktivitas Pembimbingan Evaluasi Industri. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2023) Aktivitas Pembimbingan Skripsi. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2023) Aktivitas Pengajaran Kimia Pangan dan Hasil Pertanian. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2023) Aktivitas Pengajaran Pengemasan. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2023) Aktivitas Pengajaran Pengemasan2. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2023) Aktivitas Pengajaran Prak. KPHP. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2023) Aktivitas Pengajaran SatopII. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2023) Aktivitas Penyusunan Bahan Ajar. Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2021) Karakteristik Kimiawi Camilan Keripik Tortilla Dengan Substitusi Sayuran Hijau (peer review). Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2021) PENGARUH VARIASI TEPUNG SAYURAN PADA KERIPIK TORTILA The Effect of Addition Variation Vegetables Flour on Characteristics Tortilla Chips (peer review). Universitas PGRI Yogyakarta.

Dewi Amrih, Teknologi Hasil Pertanian, Universitas PGRI Yogyakarta (2021) The study of addition variety of vegetable flour on physical characteristics of tortilla chips (peer review). Universitas PGRI Yogyakarta.

This list was generated on Fri Apr 19 15:58:09 2024 WIB.